Reizen

winter Brostugan klein

 

De vakantiewoning "Brostugan is" een heerlijke ruime accomodatie met veel natuur en privacy rondom.

Yoga

Er kan een Yogareis georganiseerd worden. De yoga wordt verzorgd door jou of door mijAndere activiteiten in overleg.

IMG 1228 klein

Winterreis naar Zweden

Houd je van de natuur en van de winter?

Wil je ook op wintersport maar dan wel op jouw manier? Ga dan met ons mee en geniet van de Zweedse winter.

 

Met vrienden- of vriendinnen

Heb je met je vriendinnen iets te vieren en zoeken jullie een mooie locatie? Vanuit Brostugan kan je kennismaken met de prachtige natuur van het zuiden van Zweden. Je kan buiten actief zijn met wandelen, varen of hout hakken. Lekker lui in een hangmat liggen en genieten van de sauna en de hot tub  behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Culinair

  

Vorm je met een gezellige groep een kookclub? Wil je met de groep een weekend weg en gezellig met elkaar kokkerellen? Brostugan heeft een ruime keuken met onder meer een electrisch fornuis met een dubbele oven, een houtgestookt fornuis met een oven, een magnetron, een broodbakmachine, een barbecue en een afwasmachine. We hebben een aparte eetkamer en een grote buiten eetttafel, die bij minder weer in de relaxruimte kan worden geplaatst. We maken gebruik van de verse producten van de plaatselijke tuinder en betrekken vis van de plaatselijke visrokerij.

Voorts is er de mogelijkheid om kennis te maken met de Zweedse keuken in het typisch Zweedse restaurant Ladan in Urshult. ( www.restaurangladan.se

Wandelen

Houd je van wandelen zonder een mens tegen te komen? In de omgeving van Brostugan kan dat. Er zijn diverse wandelmogelijkheden. We beschikken over kaarten en diverse routes.

Kano varen

Houd je van de rust en de stilte op het water? Ga lekker met de kano erop uit. Wij verzorgen het materiaal (kano en/of kayak) en jij verkent het uitgestrekte merenstelsel van het natuurgebied Åsnen

Schilderen

Houd je van tekenen en schilderen en heb je een schilderclub met wie je een weekend creatief wil zijn? Het huis Brostugan en de prachtige omgeving vragen om vereeuwigd te worden.

Tuinen bezoeken

    

Houd je van tuinen en bezoek je graag tuinen in binnen- en buitenland? Brostugan vormt de perfecte basis om de fraaie Zweedse tuinen in de omgeving te bezoeken. Denk aan Kurrebo in Urshult, de tuinen van de beroemde botanicus en wetenschapper Carl van Linné in Rashult (www.linnesrashult.se), de tuinen van Husebybruk (www.huseby.bruk.com), Hovdala Manor Park & Orangerie in Hässleholm en de tuinen van de Denningarumshoeve in Broby (www.denningarumsgard.nu).

In Kleef, diichtbij de luchthaven Weeze in Duitsland, liggen de prachtige barokke tuinen van het landgoed van de vroegere vorst Johan Maurits van Nassau-Siegen (1647-1679). Een optie is om, voorafgaande aan de vlucht, een bezoek aan deze tuinen te brengen. (www.kleve.de en www.museumkurhaus.de)

Brainstormen

Wil je met je team niet afgeleid worden en op de zogenoemde "hei" zitten? Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te brainstormen in de natuur. In een omgeving met bossen en water komt er ruimte in het hoofd.

Kosten

Voor de kosten en andere  praktische informatie kan je contact opnemen met ons opnemen. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.