Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage geeft je de gelegenheid om tijd te nemen voor jezelf en je ongeboren kindje. De massage kenmerkt zich in zachtheid en rust. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Hormonen veranderen je lichaam; je spieren en gewrichten worden losser. Zwangerschapsmassage helpt de diverse klachten zoals nek- ,schouder- en rugpijn, kramp in de benen, minder goed slapen, etc, te verminderen.

Zwangerschapsmassage op een speciale massagetafel

Een massage op een prenatale massagetafel geeft je als zwangere vrouw de mogelijkheid om weer eens lekker op de buik te liggen. De tafel is speciaal ontworpen met een uitsparing voor buik en borsten.

De massage wordt in zij- of rugligging gegeven wanneer het liggen op de buik niet prettig meer is. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een warmwaterkussen. Dit kussen, gevuld met water van rond de 38 graden, geeft het gevoel van een warm bad en bevordert de ontspanning van het hele lichaam.

Ook de Rebozomassage die elders op deze website beschreven wordt is zeer geschikt voor een massage tijdens en na de zwangerschap. De Rebozomassage is van top tot teen en geeft volledige ontspanning. De

Rebozomassage is bijzonder geschikt voor massage op locatie. De klant kan de kleding aanhouden. De masseur heeft slechts een zacht matje of enkele kussens en de Rebozodoek nodig om de massage te kunnen geven.

De zwangerschapsmassage kan worden gegeven vanaf de 4e maand van de zwangerschap tot aan het moment van de bevalling. Ook wanneer je over tijd bent is een massage mogelijk (en kan zelfs de bevalling bevorderen).

Ervaringen:

(...) Het feit dat ik sinds tijden weer even op mijn buik kan liggen met de speciale zwangerschapsmassagetafel is al een genot (...)

(...) De massage is heerlijk ontspannen en tegelijkertijd voel je dat je lichaam 'gewerkt' heeft (...)

Banner Mamazoekt 300x100