Thaise lymfemassage

De Thaise lymfemassage is een zeer effectieve massage van een uur waarbij het hele lichaam wordt behandeld. De massage bevordert de doorstroming van het lymfevocht in het lymfestelsel. De  massage wordt voor een groot deel met de onderarmen gegeven. Ritme, tempo en herhalingen in deze massage zorgen voor een maximaal effect. “De lymfemassage versterkt je balans en bevordert je gezondheid.”

Bij de geboorte is het lymfestelsel te vergelijken met een zuiver bergriviertje dat netjes de afvalstoffen uit het lichaam afvoert. In de loop van de levensjaren houdt het lichaam steeds meer afvalstoffen vast en raakt het riviertje vervuild. In onze drukke, niet altijd even gezonde, maatschappij gebeurt dit helaas steeds vaker. Mensen krijgen klachten als chronische vermoeidheid, infecties, hoofdpijn, cellulitis, pijnlijke en vermoeide benen etc. Door middel van de Thaise lymfemassage worden het lymfestelsel gestimuleerd om de  afvalstoffen/gifstoffen af te voeren en het ‘riviertje’ te zuiveren.

Let op! Deze massage is geen lymfe drainage. De lymfedrainage is een therapeutische behandeling en mag alleen worden verricht door deskundigen zoals bijvoorbeeld fysiotherapeuten.

Een optimaal effect wordt bereikt indien er de behandeling een aantal malen wordt herhaald. De tweede behandeling kan na 2 ½ week worden ondergaan. De derde behandeling na 2 maanden en de vierde behandeling na 6 maanden. De kosten van de behandeling van 60 minuten zijn 55 euro (incl.BTW).

Klik hier voor meer informatie over het lymfestelsel.